(Android/iOS) The Walking Zombie 2: zombi laskur palju vastupidavust häkkida
Feb 6, 2022 11:58:58 GMT
Post by lenvifeedrolis on Feb 6, 2022 11:58:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: zombi laskur ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: zombi laskur IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju vastupidavust häkkida ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Zombie 2: zombi laskur 2022 version ▞▞▞
Ma arvan, et see mäng on väga lõbus, sõltuvust tekitav ja enamasti hästi tehtud. Kuid põhjus, miks ma sellele kolm tärni annan, on see, et reklaamid muutuvad tüütuks, number kaks, mängu edenedes muutub see mänguks, mille eest tasutakse parema varustuse hankimiseks. Lõpuks muutub asi päris maailmapoliitiliseks, kui jõuate Springfieldi, ja see, mida ma võin öelda, on enamasti naljakas, aga ka tõsine. Mind ei huvita, mis poolel sa oled, ma tahan mänge mängides reaalsest maailmast põgeneda.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter कार्रवाई mdh
Mul on täiesti stabiilne Interneti-ühendus, kuid mäng ei saa oma serveriga ühendust.
Paljudele reklaamidele, nagu liiga palju, rikub tõsiselt mänguvoogu, olin kaalunud reklaamipääsme ostmist hinnaga 4,99 dollarit, kuid tundus, et mind sunniti sellesse, nii et ei, ma pole väljas, kahju on siiski mängus oli natuke võlu.
2) Zombie jahimees (Tasuta Androidi ja Samsungi mobiiltelefonidele ning iOS-ile ... MAD ZOMBIES, tasuta Androidi jaoks on väga lõbus ja kiire, FPS-i laskur,
Ma armastan seda mängu, kuid soovin, et seal oleks vähem reklaame. Ja mis juhtus teie mehe teise mänguga World War Polygon? Nagu tõesti, mis sellega juhtus?
Sunnitud reklaamid. Ja see kasutab energiasüsteemi, nii et te ei saa mängu omal ajal nautida. Ära raiska oma aega. Teised mängud on seda juba palju paremini teinud, ilma et nad oleksid halva mängukujundusega nii agressiivsed. See on üle ujutatud mikrotehingutega, nagu võite oodata. Sunnitud reklaamid ja mikrotehingud on nii ahned kui vähegi võimalik. Palun ärge toetage sellist prügi.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter कार्रवाई mdh
Hunter Assassin ઍક્શન hwz
See on suurepärane mäng, kuid asi on selles, et kui ma vaatan lisa ja see viib mind rakenduste poodi, visatakse mind sealt välja.
See oli viis tärni, kuid nüüd jookseb pidevalt kokku isegi võrguühenduseta mängides. Samuti muutus reklaamisüsteem, kus nüüd iga teine kord, kui avate oma laoseisu, saate lisa. Peaaegu iga kord, kui räägite nPC-ga, saate reklaami. Iga kord, kui poodi sisenete, kuvatakse teile uus kuulutus. See rikub tõesti mängu kulgu, kui peate vaatama 30-sekundilist reklaami iga kord, kui soovite ravida, vahetada relvi või kasutada keskmissiooni võimsust. See koos krahhidega muudab mängu mängimise enam raskeks.
Päris kuradima hea peale mõne vea ja tõrgete siin-seal. Ja aeg-ajalt ei luba see laskemoona valida, kuid minuga on see juhtunud ainult kaks korda. Redigeerimise tõrked on palju hullemad kui külmutamisel ja kui vaatate videoreklaami, jookseb mäng kokku ja te ei saa tasu. Kui need probleemid lahendate, saate need kaks tärni tagasi
See jookseb nii mitu korda kokku, et see pole isegi väärt enam mängimist. Ma kaotan naastes nii palju asju. Ma arvan, et maksin 12 või 13 dollarit raketiheitja eest, mis isegi zombide peal ei tööta. Mind ründasid linnas isegi zombid ja ma ei suuda enda kaitsmiseks isegi relvi üles tõmmata. Ja kui ma ütlen linnas, siis pean silmas linnu, kuhu lähete kõiki oma missioone täitma. Olen sellega üsna läbi. Mul pole mõtet millegi eest maksta, kui see jookseb kokku ja võtab kogu mu varustuse.
Ok, ausalt öeldes, ma armastan seda mängu, see on tõesti lihtne, kuid see lisab sellele lihtsalt võlu, ma ei tea, millest need inimesed räägivad kui mängu kokkujooksmisest, nad ei tee midagi, vaid ilmuvad hetkeks
Ma ei pruugi mängusiseste reklaamide vastu nii väga häirida... KUI need ei külmuks nii sageli, muutes muidu 10-sekundilise reklaami minutiks+...st siis, kui need tegelikult lõppevad, ilma täielikku lähtestamist nõudmata! Pöidlad alla ja desinstallige.
Hämmastav ja lõbus, hea süžee ja see hoiab teie tähelepanu üsna hästi
Sain kaamerarakenduse häkitud hüpikakna viis minutit pärast installimist, midagi muud minu telefonis sel ajal ei töötanud. Kokkusattumus, ma arvan, et mitte. Peaks olema null tärni.
Iga 10 minuti järel kuvatakse mul must ekraan ja kui ma uuesti sisse login, olen tagasi linnas, öeldes, et olen terveks saanud ja mul on jäänud 20 elu. Enne seda oli mul täielik tervis. Muutes oma raha säästmise võimatuks, et osta rohkem tervendavat kraami. Muidu on see ok mäng. SELLE PÄRAST DESinstallitud.
Kas te ei saa kõndivaid surnuid oodata? Need zombimängud ...
See on tegelikult üks paremaid mänge, mida olen mänginud, seal on palju reklaame, kuid peale selle on mulle ka tegevust.
Suurepärane mäng, parim, mida olen pikka aega telefoniga mänginud. Suurepärastele etendustele viidates pole raha palju. Reklaamid aitavad teid tegelikult. Mängige nutikalt ja teile meeldib see.
Hakkasin just mängima, aga mulle meeldib see mäng siiani. see on lõbus. Olen kokku puutunud üsna tüütu probleemiga. kui reklaam esitatakse ja ma reklaamil klõpsan, viib see mind mängupoodi või kuhu iganes. kui ma mängu tagasi lähen, olen surnud ja olen kaotanud laskemoona ja muud asjad ning kaotanud 20 tervist. Samuti olen näinud mängu kokkujooksmist pärast reklaami esitamist ja sama asi juhtub. Olen näinud oma arvustustes ka teisi inimesi, kellel on sama probleem. palun parandage see.
Oli algselt postitanud kõrgema arvustuse, kuna mäng on tõeliselt lõbus. Probleem on selles, et mul on uus telefon ja nüüd ei taasta Alda mängud pärisrahaga tehtud oste
The Walking Zombie 2: Zombie shooter ஆக்ஷன் pwu
Tasuta. Nii et loomulikult on reklaame. Kuid mitte tüütuid iga kord, kui pilgutate. See on lõbus mäng... Suurepärane töö kuni värskenduseni. Puudusid juhised, mida teha või mida otsite. Pole ikka veel kindel, mis toimub. Kui saaksite lihtsalt eelmist loorežiimi jätkata, oleks see olnud PALJU lahedam. Nüüd mõtlete lihtsalt ringi, teadmata, mida otsite. Ilmselt kustutan mängu, sest pole enam mõtet mängida.
Tänan! Et olete loonud hea mängu mis isegi on tõlgitud Eesti keeles soovitan kõigil mängida 🙃
See mäng on relvadega väga tore! Oleks tore, kui saaksite hoida mootorsaed ja võtta raketi- ja kuulipildujate tornid ja kui seal oleks vesirelvi või vajate relvi, ja kui saaksite hoida robotit rikka mehe eest ja varastada Springfieldist linnapea karavani.
Dead Trigger 2 - esimese isiku vaatega 3D-laskur, kus vaenlasteks on mitmesugused zombid ja koletised. Üks parimaid tasuta, kuid mitte ainult.
Laadige alla tasuta mängud Androidi jaoks - Parada Creativa ...
See on lõbus mäng, ainus probleem on see, et ma ei kuule enam tegelaste dialoogi, see töötas umbes pooleni Springfieldist
väga lõbus üks paremaid mänge leidsin, et see ei olnud prügikast nagu enamik teisi mänge. 5/5 soovitaks armastada mängu, jätkake samas vaimus!!!
Gaasisüsteem rikub kogemuse täielikult. Enne selle täiendamist saate teha vaid käputäie missioone. Peale reklaamide vaatamise ja lisatasu valuuta kulutamise mängu alguses on see absoluutne töö. Enamik missioone on uskumatult korduvad ja ajaraiskamine, st minge kohale, minge tagasi baasi, minge siis tagasi samasse kohta ja korrake kaks või kolm korda. Sõna otseses mõttes lihtsalt gaasi raiskajad. Mul oli stseenide ja mänguga lõbus, kuid mitte piisavalt, et õigustada mängimise jätkamist.
Mängi Zombie Shooter 3D · võrgumängu - FreeGamesBoom
Kohutav mäng! Alguses ma nautisin, kuid nad kupeldavad teid iga 3 sekundi järel lisade eest, isegi kui maksate tasuta lisamise eest. Vastik ja tüütu. Mul õnnestus seda mõnda aega kõhuga hoida, siis läksid nad hüperpoliitiliseks. Mängin neid mänge maailmast puhkamiseks. Ma ei vaja, et mõni poliitiline partei lööks mulle näkku päevakorrast juhitud kavanditega. Mul on desinstallitud. Ära raiska oma aega. Proovige selle asemel mängu "Left to Survive" või MÕISKI 200 zombide tapmise mängust.
Täiega lahe ja äge mäng mis rokib täiega 😎😎😎😎✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻
The Walking Zombie 2: Zombie shooter ஆக்ஷன் pwu
See on tõesti hea mäng, kuid ma tunnen, et see on kohati veidi aeglane, sest reklaamid muudavad selle mängu nautimise väga raskeks. Kuigi ma reklaame ei ostnud, on see siiski veidi aeglane, kuid hea mäng. Ja minu viimane uuendus oli mul jõuluteema. Tea, kas ma pidin selle saama või kui mu mäng oli vigane.
Korralik mäng, kuhugi jõudmiseks kulub naeruväärselt palju kütust, vaatab palju reklaame. Ja see kustutas ka minu mängu, kus olin 27. tasemel, nii et jälgige seda.
ei meeldi, kui sulle valetatakse. nad EI parandanud nullgaasi tõrget. oli 44 gal, nüüd on see läinud ja ma ei saa mängida. seda on lõputult juhtunud ja mul hakkab sellest kõrini. Ootan 8 tundi, et mängida, et see ära võtta. mulle tegelikult see mäng meeldis, aga kui mäng võtab minult võimaluse seda mängida. hästi. mis kasu sellest on?... -redigeeri- see juhtub iga kord, kui ma mängin. mäng on nüüd sõna otseses mõttes mängimatu. värskendus tegi asja hullemaks. ära raiska oma aega sellele mängule. kui see on parandatud, olge selle juurde tagasi.
Story Based Zombie Shooter – Rakendused Google Plays