Post by lenvifeedrolis on Feb 6, 2022 11:55:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Batı silahşör - West Gunfighter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Batı silahşör - West Gunfighter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok puan hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Batı silahşör - West Gunfighter 2022 version ▞▞▞
harika oyun çok güzel olmuş ellerine sağlık canım Allah cezasını versin diye bir şey yok gibi olacaktır.
Oyun ama bi bölümünden sonra oyun donuyo ve daha fazla oynayamı yosunuz bu sorunu düzeltirlerse çok sevinirim
Bir yıldız bile hak etmiyor bence
Batı Silahşör West Gunfighter v1.2 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift
Bu oyunu beğendim ama boğa, şahin ve aslanlı kartal gibi diğer hayvanlar da eklenmeli. Mercedes Benz 2005 model, Bugatti, Lamborghini ve Toyota sienna gibi arabalar eklenmeli. Oyuncularımız şehirdeki en zengin kovboy olmalı. Kovboy kızları da ekleyin. Boyutlar arası portaldan geçeceğimiz seviyeyi kaldırın, kanyondan geçin ve mezarlığa gidin ve tilkiler, zombiler ve bizi öldürmek için bazı adamlar. Bir sürü altın ve pırlantamız olsun. Ve aaw1 tüfek gibi bazı silahlar tamam
oyundan neden bir puanm çünkü kumar oyunu bölmü geçilmiyo ben kumardan hiç anlamam
Geliştirilebilir
Bunu yapanının canı ceheneme caddesi
Drive Simulator 2020 v1.0 Mod Menu Para Hileli Apk İndir 2020
İndirdim ama bir sorun çıktı sildim birdaha yükledim geri kalanında oyun çok güzel
Hayatımda Gördüğüm en iğrenç oyun tavsiye etmiyorum ÖNE çıksın diye rastgele sjjsjskksjzjzjzjsjsjnsnsnsnjzbxnznnzjxjxjxjxjjxnxnxjxjxjjxnxnxjxkxmmxmxmxmmxmxmxkxkmxmxmzkmzmzmzmzkkkzkzkzkkzkkzkkzkzkzkzlzllzkzkzkzkzkzkkzzkkzk
Çok iý bir oýunmuş heýjanly sizede tawsiýe teşekkür ederim
Oyun güzel ama görevler türkçe deyil o yol 2 yıldız
West Gunfighter Δράση uikk
Güzel ama az insan, az ekipman, orta seviye grafikler, en üzücü kısmı çabuk bitiyor
Bunu 2018'den beri oynuyorum ama yaratıcı bu konuda hiçbir şey yapmıyor, biraz üzücü, iyi bir oyundu ama oynadığınız sürece sıkıcı olacak düşman değişmiyor kasabada sadece birkaç kişi yaşıyor, kimsenin ata bindiğini görmüyorum kasaba düello oyunu biraz sıkıcı harita çok küçük bu oyunda büyük bir değişiklik yapmaya ne dersin
Çok kötü bir oyun aniden duruyor sanki biri hacklemiş
Dt
Vahşi batı sevenler için bu oyun eğlenceli ve eğlencelidir, ne yazık ki sıra yan görevleri gerçekleştirmeye geldiğinde, bunların sadece tekrar tekrar kolayca ölmenizi sağlamak için tasarlandığını ve sizi daha fazla mermi almak için CC'nizle ödeme yapmaya zorladığını fark edersiniz. ve sağlık veya başka bir şekilde sonsuz 0:30 saniye izle, yeterli kaynak elde etmek için ekler.
Korkunç değil, ama çok fazla reklam..
웨스트 건 파이터 - West Gunfighter 액션 lvlg
Çok iyi kötü gibi
İşte böyle güzel oyun yapmak bu çok iyi ama diğerlerini onları kandırıyor bizi kandırıyorsanız elinize ne geçecek olsa bi boşu boşuna para almak için videodan çekinmek için güzel olmuş olabilir olmak
Basit ama eğlenceli ve eğlenceli. Bazen hayatımızda bizi gülümsetecek basit bir şeye ihtiyacımız var. Teşekkürler
웨스트 건 파이터 - West Gunfighter 액션 lvlg
4 yıldız vermemim nedeni harita biraz küçük onun dışında hersey süper
Görevlerde ve zorluklarda kazandığınız para miktarı, satın almanız gereken şeylerle dengelenmiyor.
Müthiş..... Bu oyunu oynadım ve en iyi deneyimi yaşadım. O yüzden beş yıldız veriyorum. Ayrıca kurabilirsiniz.
Yolda daha fazla insan acelesi olurdu, at araba bisikleti vb. olan daha fazla insan olurdu, bu yüzden atlama için bir düğmenizin de olmasını tercih ederim, bu yüzden lütfen düzeltin ama bu oyun harika....
Altın kazanmak zor, düşmanların silahları zaten yükseltildi ama sizinkinin yükseltme için daha fazla altına ihtiyacı var
çok güzel bir oyun keşke kasabanın nüfusunu da ekleyip oyunu daha da zorlaştırsaydın çünkü çok kolay grafikleri ve sesleri beğendim
West Gunfighter ઍક્શન omw
güzel
Biraz daha gelişim gösterse çok iyi bir oyun olur
güzel
Çok fazla reklam ve sadece eğlence amaçlı değil her 20 saniyeden sonra reklam süresi saniye gelecek
Bu oyunun grafikleri en iyisi ve her zaman heyecan verici 😂😂😁
biraz daha geliştirin
West Gunfighter অ্যাকশন osgs
Kanun kaçaklarına ve canavarlara karşı savaştığın için bana altı silahı hatırlatıyor. Boz ayıları ve jaguarları öldürmek zordur. Kıyafetlerinden bazıları da altı tabancadan. 19 mb'lik bir uygulama için çok sağlam bir oyun. Rakiplerinizi atlatmak ve siperlerden saklanmak için yuvarlanma gibi bazı kontroller eklemeniz yeterli. Kredi sahneniz oyunun ortasındaydı, değiştirin çünkü garip lol. daha fazla ana görev 10-20 ana görev. Bu oyunu bitirdim, zor bir oyun, bu oyun 5 yıldızı hak ediyor. mutlaka denenmesi gereken bir oyundur.
Bu şimdiye kadarkilerin en iyisi. Ancak harita, silahlar ve grafikler gibi bazı değişiklikler yapılabilir.
Oyun güzel ama yeni henüz kazanç sağlar 5yikdiz vercem vercem ciktin diye random:jsuejenenenejdjeiwiw
West Gunfighter অ্যাকশন osgs
Grafiği düşük mb'de iyidir ....... Ama aynı zamanda keşfetmek için daha fazla yer koyun ve tren soygunu gibi daha fazla şey ekleyin, kendi çok oyunculu evimiz...... ve insanları öldürürsek şerif bizi içeri sokar hapishane..... Bence kendini geliştirmelisin
Draw Puzzle - Draw one part Слагалице apn