Post by lenvifeedrolis on Feb 6, 2022 11:25:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WindWings: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WindWings: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide generaatori punktid ▞▞▞
▞▞▞ WindWings: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Suurepärane mäng. Aga olid täiskasvanutele mõeldud reklaamid. Mitte lastele.
Äge mäng Mulle meeldib mäng, mis ei jäätu, kui olukord on hea
Õudus, matemaatika, rubik ja palju muid mänge sel nädalal
Langes ühe tärnini, kuna konto toomine ei tööta. Proovisin klienditoega ühendust võtta ja nad ei vastanud. Ma tegelikult panin sellesse natuke raha, sest ma nautisin seda, kuid pidin oma telefoni välja vahetama ja nüüd ei pääse ma oma algsele profiilile juurde. Tundub, et siin on mõne muu mängu kloon, kuid tasakaal on siiani parem. Pole veel palgamüüri tabanud. Hea aja raiskaja
WindWings: Space Shooter Παιχνίδια arcade gei
Liiga raske algusest peale. Ettemaksuks vaja maksta.
WindWings: Space Shooter Arcade wva
WindWings: Space Shooter آرکید lnau
Nagu kõik teised mängud. Kui versiooniuuendused MAKSAVAD liiga palju ja preemiad on nii väikesed ... see mäng tüütab teid VÕIDA MAKSA. See on siis, kui liikusite teise mängu juurde😓
Aitäh, aga ei
VIP süsteem, paljud lisad avatud rinnale jne, Battlepass. Teemandid uuendamiseks, teemandid laevade avamiseks, pärisraha laevade avamiseks. Srry, see on minu maitse jaoks natuke liiga palju.
Wing Fighter – Rakendused Google Plays
Täiesti pettunud oma ID 8KaumXqpJTd8iWMOdVJhWBejDdp1 Mul oli mõned andmed varundatud. Mul läks juba mõnda aega tagasi suurepäraselt ja nüüd, kui olen seadet vahetanud, ütleb, et mul pole andmeid ja see oli minu Google Play mängudega. Parem seda parandada, ma ei ole nõus versiooniuuenduste eest maksma, kui ma kavatsen oma andmed niimoodi kaotada. Palun aidake 🆘
Lahe
Racing Fever: Moto Perlumbaan ndh
Air attack 2 on tehniliselt palju parem ja graafika osas veidi parem, sky force reloaded on ka graafikas palju parem mäng, see tundub lihtsalt tavalise kosmoseinvaderi mänguna nagu paljud teised seda tüüpi mängud, tule on too need mängud on tule.
🤙🏽
See oli okei
Täiesti kohutav premeerimissüsteem! Näiteks – madalate lvl-ide (nt 4 ja 5) taasesitamisel saate rohkem kulda kui PALJU pikemaid ja raskemaid lvl-e. Mis puutub kalliskividesse, siis saate selle kõige kiiremini kätte, kui esitate lvl 5 ikka ja jälle 2.0-kiirusega õudusunenäos. Täiesti katkised tasusüsteemid. Arusaamatu... Ja on veel.. Mõned tõesti imba laevad võimsuse tasakaalu, ja ei mainita üksikasjalikult, mida oskused teevad, ja äärmiselt varieeruvad korduvad lvl-id. Kogu aeg sama muusika neile, kes hoolivad helist.
OK, aga väga igav, lihtsalt liigutage sõrmi ekraanil, kõik tapetakse ilma oskusteta
See on hea mäng, kuid lisasid on liiga palju. Alates rakenduse avamisest kuni mängimiseni vaatate keskmiselt 8 minutit (sageli rohkem, olenevalt rüüstatuskastidest)! Selleks ajaks, kui võtate arvesse "vaadake seda lisamist, et saada kaks korda taseme lõppskoori", näete esimese 15 minuti jooksul umbes 5–6 minutit mänguaega. Seega, kui soovite mängu päriselt mängida, peate pool tundi kõrvale panema, et saada rohkem kui 15 minutit. Olen kindel, et on neid, kes vastandavad sõnadega "ah, maksa vaid tellimus", kuid minu Netflix maksis vähem kui mäng, mille eesmärk on tualetis mängida või bussi oodata. Oh ja pluss, mikrotehingud. Nii et ei. Lihtsalt ära ole nii F*%kuningas ahne.
Araf Muftahiz Tasin.
see mäng on üks unikaalsemaid tulistamismänge, mida ma kunagi mänginud olen. see peamine trikk muudab mängimise nii lõbusaks. laevadel on endiselt raskuste kalle ja hind, kuid ma ei saa pärast mängimist kurta.
Alguses oli äge, siis hakkas reklaam ilmuma. Te ei pea neid vaatama, kuid kaotate enamiku versiooniuuendustest. Kustutamine
Andmete raiskamise mäng. Väga igav mäng
See mäng on lõbus. Kuid see, kuidas te teenite teemante, et saada järgmisi laevauuendusi, on kohutavalt aeglane. Ilma mängusiseste ostudeta ei saa te piisavalt kiiresti edasi liikuda, et teistele mängijatele järele jõuda. Ostud, millel pole üldse mõtet. Miks peaks keegi tahtma mängida mängu, kus reklaamide vaatamine aitab teil aastaks ühe koha peal püsida? Ajaraiskamine reklaamide vaatamiseks. Ja jälle,. Mäng on lõbus.
Õudne
Rinna hind tõusis 10x. Esimene lilla laegas oli 300 kalliskivi. Teine rind oli 3000. Arvasin, et see peab olema tõrge. Ei, see sõi mu 3000 teemanti ühe rinna eest. See reiting jääb hoiatuseks kõigile uutele mängijatele. Redigeerimine: kui arendaja vastus on tõene. Mäng peab mängijat paremini teavitama. Ja 3000 kalliskivi on selle rinna jaoks liiga kõrge. Mängija saab hõlpsasti 15-kordse väärtuse, ostes igapäevaseid lennukitükke. Üks täht jääb.
See oleks lahe, aga reklaamid, reklaamid
Väga tore mäng 👍👍
See on täpselt sama, mis skyforce'i uuesti laadimine. Minu jaoks toimib see palju paremini, kuid ma ei taha mängida mängu, mis on kelleltki teiselt kopeeritud
Täienduste kulud on liiga suured, vähese tasuga, see on hea, kuid ma olen igav,
Veel üks suurepärane kosmosepilt. Võiks kasutada täpsemaid juhiseid, et mängust 100 pc kätte saada.
Hinnatud vanusele 7+, kuid nii selgesõnaline reklaam nagu Noka Life on vastuvõetamatu. Siis on 18+. Pole lastele mõeldud mäng.
Mäng hoidis mind üleval ja ma ei saanud enam mängida.
Haige mäng, hea aja tapja, graafika ja mäng nagu üks lootus! 5 tärni
WindWings: Space Shooter อาร์เคด ypry
WindWings: Space Shooter Arked lbpd
Hea mäng igakülgselt lõbus
Maksa võitmiseks
WindWings: Space Shooter Arkadne igre lsy
Väga ahne Nõuab kogu aeg mikrotehingut ainult pisikese edu saavutamiseks Ei soovita
Armastan 😍 seda mängu kogu mu elu, aga ma ei ostnud laeva 🚢 nii et mul on see mäng nii igav, aga ta ütles, et keegi ei saa mind takistada mängimast hahaha
Hiljutine värskendus tõi kaasa lakkamatuid hüpikaknaid, mida ei saa vahele jätta. Arendaja vastusel pole mõtet. Tasuta mängu kasutamine on arendaja ja kasutaja vaheline kokkulepe. Kasutaja vaatab mõnda reklaami vastutasuks teatud väärtuse eest: kas ainult mängu enda või mängusisese üksuse eest. Kui muudate reklaamide hulka, mida kasutaja peab mängus sama väärtuse saamiseks vaatama, muutsite tehingut halvemaks. Ma ei ole reklaamide nägemise vastu. Olen vastu sellele, et mind nendega pommitatakse ilma lisaväärtuseta.
Selles mängus on teil rohkem hüpikaknaid "gib uz moneyz" kui Google'il reklaame. Hoolimata sellest, et olen neile juba päris palju andnud (rohkem kui AAA-mängu eest), võiks eeldada, et üks pro-hüvedest oleks "ära küsi rohkem raha", aga mitte siin. Enamik asju, mida te tasuta uuendate, on teie vastu võltsitud. Laeva uuendamine ühe taseme võrra on nagu 100 (kui teil pole lisatasu) lihvib läbi ühe taseme. "Igapäevane ülesanne" palub teil seda 5 korda uuendada! Siis veel 3 uuendust...See on häbematu raha võtmine.
Parandage mängu laos oleva mängu tasemel 120.