Post by lenvifeedrolis on Feb 6, 2022 11:22:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej klejnotów hack ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Nienawidzę tej gry, ponieważ im dalej idziesz, tym trudniej jest pokonać poziom i nie dostajesz mocnych rzeczy. Musisz oglądać reklamy, aby zdobyć monety, skrzynie itp. Nigdy nie kupuj tej gry, to przerażający festiwal reklam z odrobiną rozgrywki.
Gra sama w sobie jest ok. Jedyne co to zastanawiam się jak można grać w tryb multiplayer BEZ INTERNETU. Dokładnie tak. Grałem w tryb bez Wi-Fi i danych dotyczących gry wieloosobowej. Ostatnia aktualizacja zmieniła się rozgrywkę, dla mnie na jakiś nowy, nowy, nowy jak HP, że są serduszka.
To jest zajebiste! Prawdopodobnie kilka razy grałem w tę grę w kółko. Sekret polega na tym, aby zdobyć profity, które pasują do twojego stylu gry, w ogóle nie chodzi o obrażenia (cóż, potrzebujesz obrażeń, ale są wzmocnienia). Skalowanie trudności wroga jest dobre i trudne, zmusi cię do git. Więcej lig/trybów gry, proszę?
Są glice
Jakiś czas temu zapłaciłem za pakiet bez reklam/50,000 złota i nadal muszę oglądać reklamy za cokolwiek – w tym dodatkowe korzyści/trenery leczenia między bitwami. Zmienię moją recenzję na lepszą ocenę, jeśli zostanie to dla mnie naprawione. Pakiet miał SPECJALNIE usunąć reklamy plus 50k złota, ale wszystko, co otrzymałem, to złoto.
Słaba gra później boty mają po 6000 życia
Gra jest wciągająca, fajna, ale nie da się grać już w srebrnej lidze bez pieniędzy. Mam maksymalnie 600 hp, inni inni p2w mają po 2000 albo nawet 4000, prawie nie sa sie ich tknąć. Pracują z szalonymi bonusami, których nie da się mieć bez problemów.
Zwykłe doświadczenie w grze polega na tym, że odradzasz się na szczycie pułapki, automatycznie otrzymując obrażenia od pułapki, na mapie, na której wszyscy rzucają już sześcioma giga kulami na raz, które odbijają się od przeszkód, a każdy z nich trafi w twojego toona, a także mają tysiąc HP. Również reklama jest niewiarygodnie nachalna.
AXES.io Экшен prb
Za dużo reklam.. Edytowane: od 1 do 3 gwiazdek.. Deweloper jest responsywny, gra jest bardzo ładna.. Grafika jest dobra, kontrola jest bardzo łatwa.. Tylko prawdopodobnie jest za dużo reklam.. Mam nadzieję, że wkrótce będzie lepiej. .
Ta gra jest całkiem fajna, z wyjątkiem tego, że otworzyłem około 50 małych skrzyń i 20 dużych skrzyń i mam tylko zielone przedmioty. możemy też zignorować fakt, że mam 2000 punktów zdrowia w ciemnym drewnie na srebrnej lidze. Kiedyś widziałem jednego z 7000 zdrowia. to trochę niesprawiedliwe, kiedy o tym myślisz. zabicie ich wymaga 10 strzałów, ale jednego strzału, żeby mnie zabili. w przeciwnym razie jest to świetna gra z dobrą koncepcją.
Omg na początku ta gra była dobra, ale to zaczęło być złe, ponieważ zaczęli pobierać opłaty za powrót do życia, a boty są boskie, tak jak nawet wpadłem na bota o mocy 1000 KM i to mnie zastrzelił BTW jestem w brązie liga ta gra jest zła, powinieneś zagrać w magica.io
AXES.io Android Gra APK (com.yuriychechulin ... - PHONEKY
Czy mógłbyś albo uczynić online tylko prawdziwymi ludźmi, albo przynajmniej mieć jakieś wskazówki, którzy wrogowie są botami/prawdziwymi ludźmi. Podobnie jak w przypadku botów wystarczy dodać znak „*” do ich nazwy. W ten sposób wiem, czy po prostu zabijam kilka robotów, czy rzucam na jakąś prawdziwą osobę.
Zjebane guano nie polecam te komentarze są kupione
AXES.io. Akcja | CASUAL AZUR GAMES. Graj na PC z BlueStacks – Platforma gamingowa Android, która uzyskała zaufanie ponad 500 milionów graczy
Chcę zapytać, czy może mieć opcję logowania do Google Play, aby zapisywać postępy i powinien mieć listę znajomych i może grać w tryby niestandardowe lub inne tryby zespołowe. Jego mechanika jest dla mnie NIESAMOWITA i czy może to być zorganizowany multiplayer. Dam mu 5 gwiazdek Edytuj: BŁAGAM, ABY ZROBIĆ POŁĄCZENIE W GOOGLE PLAY GAMES, ponieważ mam teraz duży postęp, więc proszę
Uwielbiam tę grę, szukałem gry, która byłaby konkurencyjna i uzależniająca i to zdecydowanie to. Reklamy zarówno dodają, jak i zabierają z gry. W momencie, gdy tracisz twarz z reklamą, jest po wszystkim i możesz ponownie uruchomić. Chciałbym więcej map!!
To nie było dla mnie świetne. Innym ludziom (może) się to spodobać! Zasadniczo jest to gra, która zależy od twoich poziomów, postaci i HP. Nie lubię tego typu gier, ponieważ byłem początkującym i miałem ludzi, którzy mieli 1100 HP i czepiali się mnie. Obejrzałem reklamę, żeby się ożywić, i znowu zostałem zabity. Chociaż jest to świetna gra, można ją naprawić i mam nadzieję, że tak się stanie. Miłego dnia, programiści! 😄.
AXES.io Aksyon ltpx
Akcje zadań. Przejdź do; Lista akcji; Duplikowanie zadań; Scalanie zadań; Kopiowanie linku do zadania; Przekształcanie zadania w projekt; Jak dodać zadanie do
Cooooooooooooooo 🤯
Niesamowita gra, która jest bardzo wciągająca. Jedyną moją niechęć jest to, że kiedy dochodzisz do ostatniej areny, nie robisz już postępów i myślę, że powinno być więcej aren. Poza tym gra jest idealna
Dx Khshs
Musicie dodać więcej obszarów do tej gry. Powinniście także stworzyć tryb z większym ryzykiem i większą nagrodą, w którym po zabiciu kogoś zachowujecie jego rzeczy, ale jeśli umrzecie, tracicie swoje rzeczy. To sprawi, że ta gra będzie jeszcze bardziej epicka. Dodawaj nowe postacie z nowymi umiejętnościami i twórz nowe umiejętności. Tyle potencjału.
Download AXES io 2.2.22 MOD (Unlimited Gold Coins) 2021 Apk Apk For free & AXES io 2.2.22 MOD (Unlimited Gold Coins) 2021 Apk MOD Apk directly for your
Wspaniała, pełna akcji, brutalna gra warta godzin grania, rywalizacja w czasie rzeczywistym sprawia, że jestem podekscytowany. Ale w trybie online po prostu walczysz z przypadkowymi graczami, na których kilku jest niegodnych fałszywych, głupich automatycznych graczy, których można znaleźć w trybie offline, takim jak kruszarka czaszki, chicago lub tak. Chcę rywalizującego systemu i walczyć z pożądanym graczem z tabeli liderów. Uwolniłem wszystkich bohaterów broni, więc co mam zrobić z kredytami. Nie mogę się doczekać gorących bitew z nową bronią
Pobierz AXES.io na PC za pomocą MEmu
Daję tej grze tylko 3 gwiazdki, ponieważ potrzebuje więcej treści. Na przykład nowe tryby gry, nowe ligi, nowe postacie/bronie, nowe umiejętności. Również ta gra jest płatna, aby wygrać, więc możesz na przykład sprawić, że monety można kupić za klejnoty lub większość ludzi uważa monety za nieco bezużyteczne, więc może spróbuj zrobić klucze do normalnych skrzyń, które można kupić za monety. A może dodaj nowe skórki dla postaci, nowe mapy. Chciałbym to zobaczyć w Axes.io.
Uwielbiam to, że jest to bardzo dobry zabójca czasu. Jedynym problemem są tu dziwaczni „nieumarli”, którzy nieustannie atakują, nawet jeśli już nie żyją! Nie możesz go trafić, ponieważ leży na ziemi, ale wciąż rzuca toporem! Naprawdę podoba mi się ta gra, więc napraw ją! Czekamy na kolejną aktualizację. Po naprawieniu dam 5 gwiazdek. Tia
Boty bardzo to utrudniają, więc dosłownie umieram. powodem, dla którego pobrałem tę grę, jest to, że myślałem, że będę miał tyle zabójstw i nie będę współpracować. Jestem super profesjonalistą, ale zawsze umieram. Jestem gotowy do mapowania mrozu, którego nie mogę pokonać, ponieważ ZAWSZE ZE MNĄ WSPÓŁPRACUJĄ, co sprawia, że mam ochotę usunąć tę grę. Mam 30 000 (i więcej w przyszłości) monet za 0 klejnotów.
Za duzo reklama. Przeszkadza do w grze
Reklamy Reklamy Reklamy
Zapłaciłem 5 USD za usunięcie reklam, a nadal są reklamy. Dużo reklam. W rzeczywistości do 5 reklam. To ogromny środkowy palec dla ludzi, którzy zapłacili za grę, w którą mogą grać za darmo.
AXES.io แอ็กชัน jatl
Potrzebujemy więcej takich gier! Świetnie, polecam! Gdzieś po aktualizacjach straciłem moje postępy i profil! Musiałem nawet ponownie zapłacić za brak reklam Po ostatniej aktualizacji (20.01.2020) wygląda na to, że mój pierwszy profil powrócił
Od 15 stycznia sam zdecydujesz, kogo będziesz wspierać, ale akcję rozpoczynamy już 3 stycznia i wszystkie punkty, które zbierzesz od tego czasu,
Jest pełen botów, które pojawiają się z dużą ilością ulepszeń, jeśli masz za dużo ulepszeń. Również gdy twoje hp jest zbyt wysokie, dostajesz jeden strzał i niektórzy ludzie są niezwyciężeni. To wątpliwe, czy faktycznie grasz prawdziwych ludzi.
Dlaczego 3 gwiazdki już wyjaśniam. Gra jest znakniestety przez pewne bug, czyli ułożone w rozgrywce. Podbiega do mnie typek maks. 5 lvl i jednym ciosem zabijają co nie jest realne.:/ Druga torba na tym, że oglądamy na bieżąco, że oglądamy w grze, ktory dosłownie płynie płynie po mapie i nie można ruszać... Naprawcie w bedzie 5 gwiazdek.
AXES.io Akcijske igre qknr
Mega długo się instaluje
Gra może być nieco trudna. Na DRUGIM POZIOMIE są ludzie z 500 zdrowia, trzema toporami/mieczami i jednym trafieniem zabija. Mam dopiero drugi poziom? Nie sądzę, że powinienem walczyć z ludźmi, którzy prawdopodobnie mają poziom 10+. Popraw poziomy, aby odpowiednie osoby mogły w nie grać. Poza tym to dobra gra.
Akcje zadania: tworzenie, przenoszenie, duplikowanie i więcej
Ta gra jest niesamowita. Inni po prostu nie wyłączają danych, a potem grają.
Gra głupia i niepoczebna
Nie najgorzej
Fajna ale żucanie siekierom nie dopracowane
WindWings: Space Shooter Arkade oqq
AXES.io Ação xjy
Pobierz Axes.io : Survival io games online Apk 2.4.11 na Androida
nawet nawet To @
Bardzo prosta i przyjemna gra, ale gracze wciąż znajdują sposoby na oszukiwanie. Nazwa gracza spitfire ze swoją postacią, która leży na ziemi, ślizgając się wokół.... Nie można trafić. To nie pierwszy raz, kiedy widziałem takiego gracza. To naprawdę zabija grę i jest niesprawiedliwe.
Bardzo fajna gra bardzo fajna polecam
Nuga guwno i pono
Fajna gra, ale gra nadal wymaga więcej aktualizacji, takich jak dodanie większej liczby etapów i trybu wieloosobowego