Post by sweatamlumterpre on Feb 5, 2022 21:44:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej pierwiosnków ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
Magic Tiles 3 संगीत ekz
Szczerze uważam, że ta gra jest bardzo fajna, ale czuję, że możesz mieć mniej reklam, ponieważ po każdej piosence jest reklama i myślę, że wszystkie utwory muszą być bezpłatne i naprawdę chcę grać w tę grę, gdy jestem w samochodzie i chcę zagrać pewną piosenkę, ale potrzebuję internetu, więc oceniam tę grę na 4 gwiazdki.
Magic Tiles 3 Музика ldei
Za dużo reklam!! Nie wspominając już o prawie każdej klasycznej piosence tylko dla vipów, która kosztuje 6 dolarów miesięcznie.
Ciągle włącza mi się jakaś bez sensu w tle i muszę 5 razy wchodzić żeby jej nie było bo nie idzie grać przez to że słychać tylko ta jedna dziwna muzyke
Ta gra jest fajna, ale jest wiele dobrych piosenek i nie możesz się nawet zdecydować
Pobierz Green Leaf Magic Tiles 3 APK [23 MB] (✓ bezpłatny) - Aplikacja Green Leaf Magic Tiles 3 - Ostatnia Wersja. Deweloper: cpp amazonz - Package Name:
to naprawdę zabawne, ale jest usterka, gdy tekst w różnych językach jest trochę dziwny Właściwie to uwielbiam 4 Ogólnie gra jest naprawdę fajna Ale nadal dziwna z usterką I jeszcze jedna rzecz, którą płacę za usunięcie reklam, ale nadal dodaje I czuję się, jakbym dostał oszustwo, proszę, napraw to Dziękuję za przeczytanie mojej recenzji przepraszam, że zbyt długo czytałem, miłego dnia lub nocy bądź bezpieczny Do widzenia
Kiedyś super chciało się grać, jak się przegrało, aby włączyć reklamę, terazchalne reklamy, niektóre piosenki po zapłaceniu. Tragedia!!!
Jedyne, co mi się tutaj podobało, to kilka dobrych piosenek i nic więcej. Ta gra ma za dużo reklam. Kiedy dostaniesz piosenkę. Po tym, jak skończysz piosenkę. Ożyw, oglądając reklamy. I nie ma żadnego pożytku z zarobionego złota. U odblokowujesz piosenki oglądając reklamy. Na koniec trudność. Piosenki stają się zbyt szybkie, zaczynając od pierwszej korony
How fun is it to capture the most precious moments of the year with a wink of rhythms? Let's MUSIC your soul with the beat of hit songs 2021. With Magic
Może być za dużo reklam i kied na początku kliknęłam, aby zaczeło mi sie było dlaczego dlaczego??!
Słabe totalne podróbki piosenek
26. aktualizacja teraz gra jeszcze bardziej się zacina, działa dobrze na moim drugim urządzeniu, które się nie aktualizowało. Denerwujący.
poprawka
Podoba mi się to, ale chciałbym, aby nawigacja po liście utworów była łatwiejsza i udostępnianie w tekście, komunikatorze fb itp. Chciałbym móc stworzyć własną listę utworów.
Szok
Lubię tę grę, ale za bardzo się opóźnia. Jestem bardzo blisko odinstalowania go, ponieważ opóźnienia odbierają radość z gry.
Reklamy wszędzie
Ta gra jest okropna. Mogę zrobić tylko dwie piosenki, bo "Nie ma reklam". Myślałem, że to może być zabawne, ale jest naprawdę opóźniony, więc brakuje mi wielu płytek. Jest też tak mało piosenek! Powinno być więcej dodanych.
To bardzo fajna gra, ale wśród reklam są reklamy i musisz płacić 6 dolarów tygodniowo lub coś 🙄 i nie wykrywa moich palców na tablecie, więc nie jest to zalecane dla użytkowników tabletów i kiedy chcę spróbować ponownie? BRAK REKLAM! Proszę, nie pobrałeś go, już mnie to tak bardzo frustrowało!
Ta gra jest niesamowicie łatwa do nauczenia i darmowa. Wiem, że są reklamy, ale warto na nią czekać, a piosenkę zatrzymujesz po szybkiej reklamie w moim pov: jest super uzależniająca i świetna w podróży
Droga do wielu dodaje. Dostajesz jedną piosenkę, a potem jest to 30 sekundowa reklama, to droga dla wielu, jeśli chcesz więcej niż 2 piosenki, och, musisz obejrzeć reklamę, to po prostu głupie
(Proszę nie kopiować i nie wklejać odpowiedzi) Myślę, że ta gra jest dobra. Dawno temu grałem na telefonie mojego brata. Ale teraz zawiesza się na moim telefonie... Wywala się prawie za każdym razem. Czasami mnie wpuszcza, ale w rzeczywistej rozgrywce zaczyna się opóźniać, co sprawia, że nie można w nią grać. Jak rozwiązać ten problem? Naprawdę chcę zagrać w tę grę.
Zagraj w darmową grę Magic Tiles 3 już dziś! Tutaj możesz grać nie tylko w gry na fortepianie, ale także na gitarze i perkusji! Czekają na Ciebie wspaniałe
Nie da się grać przez natłok reklam
Jest to dobra i fajna gra, ale kiedy w nią gram, nie wykryje odcisku palca, gdy wyraźnie dotknę i wypróbowałem każdą piosenkę i nie wykryje mojego odcisku palca, a także jest wiele dodatków w każdej sekundzie i to dlatego oceniam tę grę na 2 gwiazdki
Myślałem, że to twoja lepsza gra, ale dałem jej dwie gwiazdki, bo to była reklama i nie podoba mi się to, więc jeśli obwiniasz mnie, że tylko puściłem reklamę, reklama nie jest dla ciebie świetna, twoje oczy będą zranione przy telewizorze lub telefonie, więc po prostu graj na zewnątrz, jeśli chcesz
Jak dotąd nie mam problemów z grą, jeśli chodzi o reklamy, ale gdyby były reklamy co trzy lub cztery piosenki, oceniłbym to na cztery lub pięć
Magic Tiles 3 Hudba dxy
Magic Tiles 3: Piano Games 2 Cheaty na iOS
Super gra, polecam!😘 Daję 5 gwiazdek! Pozdrawiam serdecznie.
Magic Tiles 3 - Apk AMP
Gra jest świetna, ale już się spory problem ustaliłem, u mnie. Usunęło mi wszystko co miałem zsychronizowane z Facebookiem! Poziom, pieniądze oraz utwory czego mi najwcześniej szkoda. Mam że naprawicie by jak najszybciej stać, wwtedy dam 5*
Podoba mi się ta gra, są reklamy, ale nie mam nic przeciwko, jest kilka piosenek, których jestem rozczarowany, nie ma tutaj, ale nie mam nic przeciwko, działa świetnie i jest całkiem proste, utrudniłbym to hardkorowi gracze, którzy są szybcy asf i lubią różne trudności, byłoby świetnie
Gra może być fajna ale jak ja w nią gram do jak naciskam to mi nie zalicza się i jak tylko przegram są reklamy.
Nie kupuj tego, co na początku nie było złe, ale reklamy były zabójcze, a nawet kiedy pożegnasz się z brakiem reklam, które nadal musisz oglądać, aby uzyskać nowe utwory, nie możesz ich odblokować w żaden sposób, oprócz płacenia za subskrypcję i to bs Mam nadzieję, że twórca to dostrzeże, ponieważ jesteście szumowinami za robienie tego od jednego twórcy gier do rozpruwacza gier karpiowych
Przy klawiszu klawisza ten się zacina i przegrywasz
Ta gra jest naprawdę fajna. Ale reklamy są spójne, wiem, że potrzebujesz reklam za pieniądze, ale jezu. Bez nienawiści, ale wciąż świetna gra. 😁.
Tak, rozumiem, że potrzebujesz reklam, aby gra była darmowa I szanuję to, edytuję moją recenzję, gdy grałem w tę grę ponownie Ogólnie jest to dobra gra i jest to wyzwanie, że grasz w nią głównie dla wyzwania, nie mam nic przeciwko muzyka, ale lubię, jak gra wymagająca. W każdym razie Lime powiedziałem, że to dobra gra i nie mogę się doczekać następnej.
Fajna gra, ale za dużo rzeczy nie można odblokować.Gra jest trochę trudna w paru poziomów💙
Magic Tiles 3 Muzyka sgrl
Mega fajna gra, dałbym pięć gwiazdek ale jest za dużo reklam
Fajna ale nie 2 gwiastki
Po jednej piosence idzie gra istnieje pierdolca i nie włączyć ponownie,nie polecam
Uwielbiam tę grę tak bardzo, że grałem w tę grę, gdy miałem 7 lat, to najlepsza gra i mam też wiele powodów, ale jednym z moich powodów jest to, że jest online i offline
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkade ajzr
Magic Tiles 3 to naprawdę fajna gra Powiedziałbym, że jest to naprawdę dobra gra, w którą można grać, gdy się nudzisz, jest tylko kilka rzeczy, których w niej nie lubię, na przykład czasami się zepsuje, gdy w coś uderzysz, a to nie działa i tam jest wiele dodatków, ale to tyle, polecam osobom, które potrafią poruszać palcami naprawdę szybko
Magic Tiles 3 – na co dzień muzyka gra, całkowicie skopiować części pierwszej koncepcji i rozgrywki, ale odbierania wspaniałe uzupełnienie preinstalowany