Post by sweatamlumterpre on Feb 5, 2022 21:35:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب پول بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash 2: Sonic Boom 2022 version ▞▞▞
من آن را دوست دارم، اما شما باید کاراکترهای بیشتری اضافه کنید
این یک بازی دویدن شگفتانگیز است. من واقعاً از آن لذت میبرم، اما میگوید «شخصیتهای بیشتری به زودی میآیند» بنابراین میخواهم جوجه تیغی نقرهای را به آن اضافه کنند. لطفا نقره جوجه تیغی را در سونیک بوم pleasss اضافه کنید 😢😢😢😢😢😢. من حتی 5 شروع کردم. به امید اینکه آنها نقره جوجه تیغی را اضافه کنند.
این یک بازی عالی بود، اما فکر میکنم آنها در آن زیادهروی کردند، بهعلاوه زمانی که من با eggman مبارزه میکنم، واقعا کسلکننده است، پس چه میشود اگر مثل اولین بازی سونیک باشد، رئیسها در این بازی بد هستند، بنابراین توصیه من به سگا دفعه بعد این بازی را کمی جالبتر کند. از این و دیگر جایی نیست که بتوانم فقط سه مکان را کشف کنم. همانطور که گفتم بهتر است.
بازی را دوست داشتم، اما تنها مشکل این است که مدام امتیاز من را در رویدادها بازنشانی می کند، مثلاً اگر روی 4000 باشم، به 2867 برمی گردد، مثلاً چه چیزی می توانید این را برطرف کنید؟؟؟؟
تبلیغات سرگرم کننده اما بسیار زیاد
Sonic Dash – سونیک دش بازی محبوب، سرگرم کننده و جالب در سبک بازیهای آرکید از استودیوی نام آشنای SEGA برای تبلت ها و گوشی های اندروید است!امروز قصد معرفی یکی از
رابط کاربری بهینه نیست، اطلاعات اضافه بار است، Sonic Dash اصلی به وضوح در بازی و مکانیک برتر است، تعداد کمی شخصیت برای انتخاب و باز کردن، اضافه کردن یا پر کردن خط تیره فقط یک تغییر غیر ضروری اضافه شده است. چیزی را می شکند که از بازی اول شکسته نشده بود. کنترل کردن احساس بدتری دارد. فقط اورجینال رو پخش کن این یکی بد است.
بسیار خوب، من عاشق بازی هستم، اما وقتی یک نفر را به دست می آورید، باید آن را بخرید، چرا نمی توانید مانند اولین داش صوتی بسازید، بنابراین تا زمانی که آن را مانند اولین بازی نکنید، این بازی را بازی نمی کنم!
بازی سرگرم کننده است، اما در حالی که من سعی می کنم قفل Shadow را باز کنم تا بتوانم با او بازی کنم، همچنان یخ می زند.
Sonic Dash
واقعا خوبه 👍👌 و بازی خیلی عالیه باید سونیک دش ران 1 رو بازی کنید
هومممم" باشه باشه این بازی ",.sonic dash 2 درست بود. آیا تلفن فروش من دیگر ستاره قرمز رنگ نیست و شخصیت من "بیشتر" است ستاره های قرمز درست هوممم این بازی مشکلی ندارد اما ستاره های قرمز من بهتر نیست. خیلی ممنون از نظر من و ستاره های من برای "play store" و sonic dash 2. خیلی ممنون gooluck.
10000000 هزار عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Cops N Robbers - 3D Pixel Craft Gun Shooting Games Azione lscf
بازی واقعاً هیجانانگیز است، به علاوه بعد از پیشرفت بسیار، همه برنامههایم را از دست دادم و مجبور شدم سونیک داش را دوباره نصب کنم، اما پیشرفت من هنوز دست نخورده بود و مجبور نبودم از نو شروع کنم، بچهها عالی است. در یک آپدیت جدید، اگر بتوانیم شخصیت ها را در اواسط بازی تغییر دهیم، بهتر خواهد بود
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arked iozh
iOS میباشد که توسط کمپانی نام آشنا و معروف SEGA معرفی شده و در…
Sonic Dash 2: Sonic Boom อาร์เคด qoi
بازی خوبی است اما نمی توانید بعد از بازی اول حتی در وسط آموزش تبلیغ بگذارید متأسفم اما بعد از هر بازی باید تبلیغی را تماشا کنم که شبیه به هزینه است.
سوپر سونیک خیلی سریع و قدرتمنده و سونیک هم تخصص سونیک خیلی سریع می دوه 😂😄😅😄😄
این بازی واقعاً سرگرم کننده و زیبا است. اما رویدادها به طرز باورنکردنی باگ هستند. به طور تصادفی به طور مداوم پیشرفت را از دست می دهند. اینو اصلاح کن لطفا :/
بایگانیهای Sonic Dash 2: Sonic Boom - Apps on Google Play
عععععاااااللللییییییی... از همه ی بازی های این سبکی خیلی بهتره
خوبه میتونین دانلود کنین دوستان
خوب است، اما باید با سطوح آن بهبود یابد، زیرا بازی در سطوح بسیار سخت در 5 4 بسیار دشوار است
می دانید، من فکر می کردم که این بازی دقیقاً مانند کارتون در مورد ربات های جنگنده است. اما من به طور جدی ناامید شدم.
من همه شخصیت ها از جمله دم را دوست دارم. اما من شخصیت های جدیدی مانند کرم خرگوش و قدرت او را می خواهم: وقتی او تند تند است، بال هایش پرواز می کنند و سپس حیوانات زیادی همه روبات های دشمن را از بین می برند.
این یک بازی واقعا عالی است، اما یک چیز در مورد آن دوست ندارم این است که شما باید یک سطح مشخص و تعداد مشخصی حلقه های ستاره قرمز داشته باشید، اما حداقل می توانید رویدادهای شخصیت ها را شکست دهید و آنها را بدون اینکه در یک حد مشخص باشید باز کنید. سطح یا تعداد مشخصی حلقه های ستاره قرمز داشته باشید که باز کردن قفل کاراکترها را واقعاً آسان و هیجان انگیز می کند 🤩🤩🤩
تقریباً در همه چیز 10/10 است، با این حال کل چیزی که رویداد استیک برگزار میشود، همیشه خراب میشود و در بیشتر مواقع به شما پاداش نمیدهد مگر اینکه خوش شانس باشید، بسیار آزاردهنده و خشمگین خواهد بود.
این بازی در واقع خوب است، اما فکر میکنم برای sfx به کمی نرمتر نیاز دارد. و چیزی در سمت چپ و راست صفحه همه چیز را پوشش می دهد، نمی توانم آنچه را که در مقابلم است ببینم. و جمع آوری آن دور قرمز بسیار سخت است.
سونیک - سایت خبرکاو
گزینه ای برای دریافت نسخه رایگان آگهی وجود ندارد. نه ممنون!
هر شخصیت جدیدی مانند بوم نقره ای آن را به انسان جدیدی تبدیل می کند
Sonic Boom. سونیک دش ۲.
خوب این بازی وقتی آفلاین است خوب است اما وقتی آنلاین است شروع به کرک می کند. چرا اینطوری شده
رویدادهایی دارد که خوب هستند اما شخصیت ها 4/5 بسیار گران هستند
این بازی بد است متاسفم اما فقط 3 نقشه وجود دارد که بیشتر از بدترین بازی صوتی وجود دارد، شخصیت های زیادی در این بازی وجود ندارد که چرا سونیک و بند انگشتان فقط در هنگام سقوط صدا می دهند چرا همه این کار را انجام نمی دهند من از همه دوست دارم یک حرکت جدید دارید اما آیا چیزهای بیشتری برای اضافه کردن از آنها وجود دارد به زودی بوم بدترین بازی صوتی است که تا به حال وجود دارد چرا این را بسازید اگر کسی این بازی را بازی نمی کند و eggman آنقدر طولانی است که باید بیرون بیاورید نمی توانید آنلاین شوید و باید شخصیت را واقعاً بخرید خیلی احمق من این بازی را دوست ندارم
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arkada xtl
SONIC BOOM با بازیگران و دنیای سری جدید تلویزیونی! دنیای سه بعدی جدید ، شگفت انگیز
خیلی بازی خوبیه
سلام این بازی رو حتماً نصب کنید با تشکّر خدانگه دار ۰🥰😍🤩💋💌💘💝💖💗💓💞💕💟❣💔❤🧡💛💚💙💘💝💖💗💓💞
Sonic Dash 2: Sonic Boom ארקייד ayq
بهترین بازی سونیک که تا به حال گرافیکش خوبه یک بار به من یک شخصیت رایگان داد و باعث شد همه پیشرفتم حفظ بشه و من دوست دارم در کل برای شروع بازی نیاز به اینترنت نداره به نظرم بازی خوبیه
من این بازی را دوست دارم، اما بچه ها می توانید این بازی را آفلاین تر کنید، ممنون Asap.
Sonic Boom v1.7.5 - دانلود سونیک دش 2 برای اندروید
بازیش بعد نیست ولی خیلی سخته
اول از همه، قبل از یک پرش انگشتم را تند کشیدم و در زمین فرو رفتم، ثانیاً میگوید یک افزودن را تماشا کنید تا به دویدن ادامه دهید، اما وقتی آن را فشار میدهید، هیچ افزودنی و هیچ حرکتی نیازی به باز کردن مجدد برنامه ندارد، واقعاً ارزشش را ندارد.
بازی دائماً عقب می افتد و ثابت می شود. من بازیهای زیادی بازی میکنم و این تنها بازی است که حتی پس از حذف و نصب مجدد بهطور مداوم ثابت میشود. به علاوه تبلیغات غیرارادی بیش از حد. وگرنه بازی خوبیه
وقتی باطری گوشی 100 باشه خیلی شارژ میشه من 1 ساعت بعدش بازی کردم شارژش 3 بود در واقع میخوام نیم ستاره بدم ولی نمیتونم
یک بازی آرکید از استودیوی بازیسازی SEGA می باشد که در گت اندروید منتشر شده است. در این بازی اندروید شما باید در یک ماجراجویی دو بعدی به عنوان سونیک, Tails و
جهنم واقعی چیه؟؟؟ من نمی توانم Shadow's Run را بازی کنم زیرا هر بار که می میرم، مین هایم به طور قابل توجهی تنظیم مجدد یا کاهش می یابد! چه خبره لعنتی؟؟
این بازی خوبی است اما گرفتن ستاره های قرمز بسیار سخت است، بنابراین لطفا آن را آسان تر کنید.