Post by sweatamlumterpre on Feb 5, 2022 21:26:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
Hra je dobrá, ale stále se vrací od začátku Opravte chybu
Aktualizujte pls
Meh
Je to skvělá hra, ale stejně jako ostatní recenzenti jsem koupil a nedostal jsem ji. Vyřešte to!
Zábavné a náročné... Zadarmo je k dispozici pouze jeden hrdina...
Byla to dobrá hra, než se z ní stal podvod, protože jsem si koupil elitní balíček, měl jsem okamžitě získat drahokamy, ale nic a dostal jsem 30 fialových drahokamů bez přidání, ale NIC se nestalo. NIC NENAKUPUJTE NEBO LEPŠÍ VŮBEC NEHRAJTE
nejlepší z nejlepších, jaké jsem kdy hráč v kategorii Tower Defense miloval
Zábavná a velmi návyková hra, ale musíte utratit spoustu peněz.
Solidní hra, ale zcela zničená nekonečnými reklamami a platební zdí, která zasáhne asi po 10 minutách hraní. Hanba měla velký potenciál
Koupil jsem balíček impéria a nikdy jsem ho nedostal, ani mi nevrátily peníze! Jsem nasraný!
Castle Defense 2 Стратегически kxz
Toto je hra, kterou jsem opravdu chtěl, jo, tnx, protože ji miluji
Hraji od roku 2016, několikrát dokončeno a odinstalováno. Miluji tuhle hru. Prosím, aktualizujte více úrovní... znovu se hraje nyní 2021.
Dobré, ale docela tvrdé
Tuto hru jsem hrál dlouho, ale problém, že jsem si všiml, že nemá žádný proces služby Google Play, si mohu uložit své herní úrovně. Také odinstaluji hru, o které si myslím, že "bude vyřešena, ale když jsem ji nainstaloval, nevyřeší se. Prosím, udělejte k tomu nezbytný krok, abychom naši hru uložili v této herní úrovni."
Castle Defense 2 Strategi pnr
Šel jsem získat zdarma Crystal s a udělal jsem městskou hru a nic jsem z ní nedostal. lhal jsi, není to cool
to je hra tak komplikovaná, ale zajímavá a zábavná, plss aktualizujte ji pro více zábavy
Není to tak dobré jako jednička.
je to dobrá hra
Nesnáším tyto hry vždy ztracené v syntéze, když se chystám spadnout na 5 kruhových hodnostních mazlíčků Dělám to mnohokrát, ale nikdo nedostal královskou hodnost, prosím aktualizujte tuto hru, protože je to nejstarší verze hry poslední aktualizace je rok 2015 a až do teď 4 roky se tato hra neaktualizovala Líbí se mi nová verze má větší šanci získat toho nejvyššího domácího mazlíčka, aby se mnoho hráčů mohlo těšit jako já... HOTOVO ...
Líbí se mi tato hra, ale problém nelze obnovit uloženou hru. Doufám, že existuje možnost uložit hru jako Google nebo cloud. Hraju to skoro 2 roky. Jen ten způsob ukládání je to, v čem vidím problém druhých a já.
Dobra hra je podobna Kingdom rush je strategicky suprova akorat misto 20zivotu mas jenom5.😔 🙌🙌🙌🙌
Věci, které na této hře nesnáším: Když se dívám na videa, abych získal drahokamy zdarma, neustále padá. Nemohu projít 3. fází horské úrovně, myslím, že je na úrovni 5. V této fázi začínáte získávat méně šperků, pokud vyhrajete nebo prohrajete, jediný způsob, jak upgradovat věže, je koupit drahokamy nebo prohrát více než 20krát: (
Castle Defense 2 Παιχνίδια στρατηγικής fgb
Hra se mi líbí, ale nedovolí mi udělat žádnou z nabídek na získání drahokamů, prosím pomozte
Musí mít funkci ukládání
vymazat fázi jednou denně a mnoho reklam.
Potřebujete peníze na nákup
Ee S
Tato hra je podvod, většinou odpad, ne tak skvělý jako jiné hry Td, obsah, který nestojí za hraní, a součástí této hry není žádná aktualizace a nemá žádné nové funkce
Jen si to zahrajte
Hrál jsem tuto hru nějakou dobu, pak jsem ji odinstaloval a pak jsem ji o 2 roky stáhl. jsem velmi šťastný
Castle Defense 2 אסטרטגיה qbl
oprav to pls..a nižší cena drahokamů..nebuď zlatokop dej slušné ceny
Nemohu zavřít reklamy, takže musím zavřít hru, než budu moci znovu hrát
Super
Tak krásná verze této hry v nové verzi hradu td2
Zvyšuje vaši bdělost a reakci!!!
hmmm dobrý
Chtějí jen vaše peníze
Happy Hop: Kawaii Jump እንቅስቃሴ ያለባቸው ghjv
Nějaké aktualizace??
Nemůžu se opravdu dostat tak daleko bez nákupu krystalů a syntézy domácích mazlíčků nejsou příliš dobré, protože jsem to zkoušel posledních 5krát a nesyntetizoval jsem ani jeden.
Hra je v pořádku. Podobně jako Kingdom Rush. Opakující se a pokud chcete hrát dál, chtějí, abyste se na to vykašlali. Vrátil jsem se, abych upravil svou první recenzi a ONI ji upravili tak, aby slovo 'návykový' bylo tučné, aby vyniklo. Ubohé. Přestal jsem hrát a hru jsem smazal, když jsem dosáhl úrovně s ''Davidovou hvězdou'' uprostřed. SBOHEM...bude se od nynějška vyhýbat jakýmkoli hrám nebo aplikacím vytvořeným touto společností.
V žádném případě tato hra musí mít chybu nebo něco, co nemůže překonat úroveň 15/3 Tuto hru jsem dříve hrál na jiném telefonu a nyní jsem překonal všechny úrovně, cítím to a v žádném případě a nemohu vstoupit do světa šéfů
Castle Defense 2 Strategiya pfep
OK hra. Říká, že odstraní reklamy při každém nákupu. Utratil jsem 20 $ a stále se mi zobrazují reklamy. Mnoho kapek položek nemá zdánlivě žádné využití. Dost pravopisných a gramatických chyb, aby vám krvácely oči. Možná se něco zlomilo, když kopírovali a vkládali kód Kingdom Rush.
Miloval jsem první hru, ale za druhého hrdinu chtějí 15 dolarů. Mají tu dobrou hru, většinu zamčenou za masivním paywallem.
Bezpodmínečně musíte přidat funkci přihlášení! Miluji tuto hru, ale nebudu utrácet peníze za odemykání hrdinů, opět na mém novém telefonu. Koupil jsem si ženskou hrdinku, balíček progresivních diamantů, a také jsem si koupil pár víkendových speciálů. Teď, když mám nový telefon, nezbývá mi nic jiného, než začít znovu? Opravte prosím toto zjevné přehlédnutí, nebo budu odinstalován a přejdu na novou hru Tower Defense. Fantastická hra kromě nedostatku funkce ukládání. Dobrá grafika, výzva, hodnota pro opakování, zábavní hrdinové a nepřátelé, sólo PVE a PVP, některé pravopisné a gramatické chyby, ale nemají vliv na hratelnost. Je třeba přidat funkci ukládání, abyste ji mohli přenést do nových zařízení, jako je přihlášení do Google Play nebo přihlášení na Facebook.
Ve hře platíte skutečné peníze a pokud ji odinstalujete a znovu nainstalujete, je vše pryč. Jaký podvod.
Z této hry nic nekupujte!!! Z karty vám strhne peníze, ale nic nedostanete!!!
Zatím skvělá hra, ale koupil jsem si balíček pro nováčky, říká se, že ho vlastním, ale nedostal jsem předměty, tj. drahokamy.
P2W. A tak plno reklam a pořád je potřeba kupovat drahokamy, ledaže bys meleš nespočet her s omezenými dropy. Sotva dost fialových drahokamů na upgrade nebo syntézu. Lidé jako ten níže uvedený recenzent, který za to utratí asi tolik peněz, kolik by stálo koupit hru pro xbone nebo ps4, jsou problémem pro všechny ostatní. Vytvářejí tento obchodní model. Pokud se brzy něco nezmění, kde lze diamanty vydělávat o něco snadněji, jde tato hra rychle z kopce se směšným nikdy nekončícím broušením za tisíce nebo drahokamy.
OK
TATO HRA JE PODVOD!!!! Pokud si něco koupíte, vezmou si vaše peníze, hra vám to neumožní zobrazit, protože dokončí transakci a stále si přečte všechny zprávy o hře, že jste nic nekoupili. Takže jste uvízli u doplňků a všech ostatních B.S. a nemáte za to co ukázat, kromě méně peněz na vašem účtu.