Post by sweatamlumterpre on Feb 5, 2022 21:18:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátorové krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra!
Super ale nefunguje mi guilda prej neni pripojeni k netu
Klepněte na klepněte na tlačítko, zkuste nezemřít nudou... odinstalování tohoto odpadu.
kvalitní hra i zábavná
Přidat vše na tlačítko
Úžasná hra, byl jsem naprosto ohromen, že tak jednoduchá hra by byla tak zábavná! Nejlepší rada, kterou mohu dát, je pravidelně se kontrolovat, abyste se ujistili, že vaši roboti sbírají atd. A VŽDY, když se na pozadí něco vyrábí, vaše další zásoby vám mnohem usnadní život později ve hře. Jedinou stížností je, že poslední starší mise zabere spoustu času (například pár měsíců), ale nemůže to být příliš snadné, jinak by to začalo být nudné. Každopádně dobrá práce.
Nechapu ktery cvok to dojede na konec... Po 20 min uz pochopite ze delate porad to same. Tyhle odrhovačky kde se nic nemění by meli rovnou oznacovat jako odpad!
Každý úkol má hodnotu pouze 1 drahokamu (mohli byste ukončit řadu úkolů v hodnotě 5, takže víme, že je to poslední?) || Zdraví šéfů exponenciálně letí spolu s náklady na posílení poškození, ale vytváření hodnotných věcí trvá tak dlouho, že je extrémně únavné získat dostatečné prostředky po dosažení bodu || Pravděpodobnost získání vzácných zdrojů v truhlách se zdá být mimořádně malá || Vypadá to, že chyba uživatelského rozhraní se na něm zatím vyskytla pouze jednou; ale asi po dni to přestalo.
Dobrý
Dobry ale pak velmi tezke bez placeni
Nevite jak se dostat pres amber elder? Jsem 124 lvl a potrebuju ocel abych mohl na dalsi lvl ale ocel ziskam az kdyz ho znicim, tak jak? Porad si doplnuje zivoty a led nezabira
Je to slušná hra. Ale buďte připraveni, je to velmi pomalé tempo, jako je hraní po dobu 20 minut denně a poté to nechte 24 hodin v klidu. Už nebudu hrát, pro velkou obrazovku Samsung fold není žádná aktualizace, takže je pro mě těžké hrát se zakrytým výhledem. Jediná věc, kterou bych novým hráčům vzkázal: tato hra je jako dostat krev z kamene, připravte se na její neuvěřitelně pomalé tempo s velmi malou smysluplnou výplatou.
Nejnovější oprava odstranila lištu, která vám umožňuje vidět, co píšete, když to píšete. Tak jsem hru přeinstaloval a doufal, že to opraví, a nakonec jsem ztratil 6 měsíců pokroku.Vývojáři nemohou obnovit můj účet, protože neukládají zálohy. Požádali o velmi podrobný popis mého postupu, aby mohli předělat účet a stejně to podělali. Remake mého účtu mě stále nechal několik měsíců pozadu. Zákaznická podpora je nesmysl.
Začala mi tam při těžbě na asteroidech neustále vyskakovat reklama která nefunguje. Je to dost otravné když to člověk musí každé patro rušit..
Zábavná hra, dobře vyvážená a návyková! Přál bych si, aby přidali možnost nastavit crafting shop na "Make X number of a resource" namísto toho, aby jen vyrobili co nejvíce a vyčerpali své zdroje. Pokud potřebuji 300 měděný drát, měl bych být schopen ho nastavit na 300, ne vyrobit co nejvíce, dokud nespotřebuji všechny měděné tyče. Také pokud něco vyrábíte a upgradujete místnost pro výrobu, nemáte žádný způsob, jak přestat vyrábět. Během upgradu to prostě dělá nonstop...
Nevim jest se tohle děje jenom mě ale postupně jak máte větší deph tak ty poškozené bloky sou čím větší dál tím víc silnější tak že je skoro nemůže zničit bez toho aniž byste byli afk pro materialy abyste se mohli upgradnout když třeba nemáte dost peněz nato ¯\_ (ツ)_/¯
Dobry zabijsk casu
Je to dobrá hra jen potřebuji pomoc. Jsem na 34 levlu a potřebuju na 35 ale mám tam toho " magma bosse„ s tím okem a nemám ani Miracle Gas který je od 35 levlu. A nevím jak dál prosím o pomoc. Předem děkuji.
Hra je to dobrá. Jen vývojáři si dávají na čas dělat aktualizace.
V nabídce výroby (tavení...atd) nebude nikdy užitečné vidět, kolik položek je v obchodě (1000 mědi).
Nejsem si jistý, co je špatného na současném herním průmyslu. Možná některým hráčům nevadí hrát den za dnem stejné věci bez skutečného pocitu, že něco získali nebo dosáhli. Jeden týden a všimnete si, jak se tato hra opakuje. I když se přidáte do týmu, stále děláte stejné věci znovu a znovu. Tato hra je rozhodně pro lidi, kterým nevadí dělat stejné věci znovu a znovu... jako závod na výrobu potravin
Tak se mi ta hra líbí. V poslední době jsem však nebyl schopen načíst reklamní videa, abych získal hruď. Když stisknu tlačítka, nedělá to nic. Toto je jediný způsob, jak získávám vzácné materiály, a bez toho je v podstatě zbytečné pokračovat, protože velká vylepšení vyžadují vzácné materiály. Doufám, že to dokážeš opravit
Na zabití času fajn
Dobrá hra jen škoda že není v češtině.
Deep Town: Idle Mining Tycoon სტრატეგია mjd
dobře
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategie kqj
Zpočátku dobré, ale rychle stárne
Deep Town: Idle Mining Tycoon სტრატეგია mjd
Zrout casu, dobra hra
Hraju denně už přes 2 roky. Je to bomba. Prohlédnu úkoly, zařadím je do výroby a večer shrábnu odměnu. Hra je anglicky, ale díky tomu teď mám zásobu anglických slovíček z hornické branže. Bohužel, z technických důvodů jsem musel aplikaci znovu nainstalovat. Po spuštění a načtení postupu ze zálohy (funkce v menu hry - uložit) jsem zůstal nemile překvapen. Přesto, že jsem často zálohoval (naposledy 24 hodin před reinstalací), zjistil jsem, že jsem přišel o 30 úrovní, tzn. savy se vůbec nezapisovaly :-(
Už od samotného začátku to hráče brzdí ve hře.. Pořád aby na něco čekalo.. Pak když postupuje v dál tak naráží na různé a překážky, kdy musí platit herní měnu, aby je překonal.. A je nutno podotknout, že herní měnu hra chce víc, než už dá.. Takže, už behem prvních 20 minut hranice konstatuji, že se jedná o p2w a pokud na to někdo přistoupí, tak to budou zbytečně vyhozené prachy za nudnou hru, která bude chtít víc a víc peněz..
Právě jsem začal hrát, ale mohu říci, že je to dobrá hra, má velmi dobrou kvalitu a velmi dobrou grafiku a pěkné je se zábavnou hrou typu tycoon, kterou bych ohodnotil 5 hvězdičkami
Rozhraní je příliš rozdělené. Mám 2 truhly a místo automatického otevírání je musím najít na obrazovce truhly, abych je otevřel. Také tlačítka pro akce jsou ve spodní části obrazovky, ale pro prodej zdrojů musíte otevřít další rozhraní, které je v horní části obrazovky. Špatné nastavení pro velké telefony, protože musíte neustále klikat nahoře a dole.
dobrá hra ALE chystáš se přidat další rozšíření nebo ne? když? už jsem hru dokončil, tak dlouho jsem čekal na aktualizaci.. pokud ne, odinstalujte to..
Hra je zajímavá a zábavná, ale reklamy na podporu ne vždy platí a reklamní síť očividně samotné reklamy řádně neprověřuje/nemonitoruje. (Kliknutím na x na některé reklamy se načte jejich web místo zavření přidání a „zpět“ přidání neopustí.)
Je to skvělá hra... ale má jeden problém se vzácnými předměty... je příliš těžké je získat... a jediným zdrojem jsou týdenní události... právě se objevilo nové vydání, nedostal jsem žádný nový halloween quest a aplikace je již aktualizovaný Edit- quest začal pro jiné, ale ne pro mě.. hru jsem odinstaloval, odstranil mezipaměť a pak ji znovu nainstaloval příspěvek, že se mi začala zobrazovat
Baví mě to i když je to dlouhé ale pořád něco nové a postupně dostáváme dál a dál
Superhero Rescue: Spider Games Wetter eiul
Bavilo mě to asi hodku.
Body, které se mi na hře nelíbí: 1. Drobná boční tlačítka. 2. Nemohu stoupat úroveň po úrovni přes své průmyslové zařízení ze země - pouze dolů. Takže pokud se potřebuji dostat na určitou úroveň, musím jít nahoru a pak po jedné dolů, dokud nedosáhnu potřebného zařízení. 3. Nemohu odebrat zařízení, jakmile jsem jej implementoval, ale již ho nepotřebuji. 4. Obchodování na časovém portálu tak trochu není nutné, protože často je běžná cena zboží vyšší než přes portál.
stále dochází k chybě, která při spuštění aplikace neukazuje hud (kdykoli je dostatečně dlouhá na to, aby se objevily dvojité prostředky). a tak stále musím aplikaci restartovat, aby se HUD objevil. také když pošlu zprávu do cechu, spodní tlačítka navigační tlačítka úplně nezmizí, takže těžba je velmi obtížná.
Milujte tuto hru. Hrál jsem to od chvíle, kdy to vyšlo poprvé, ale od vánoční akce už prostě nebudou fungovat posilovače reklam. Snad se to brzy napraví
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategie kqj
Je to docela pěkná hra, ale není to hra, která se bude hrát dlouho. Nejlepší je hrát v krátkých, periodických dávkách, abyste ze svého pokroku vytěžili maximum. Celkově však hra samotná má velmi okouzlující umělecký styl a příběh, jakmile se k němu dostanete, je lákavý. Jediný důvod, proč nehlasuji 5 hvězdičkami, je kvůli zdánlivě náhodným požadovaným zdrojům pro upgrade vašeho cvičení a dialogu, který je tu a tam trochu přeložený přes google. Kromě toho je to solidní mobilní hra.
Kdysi hrál uvidíme co se změnilo jinak klikaci oddechová hra do autobusu